Welke stijl deur past bij mijn woning?

U bouwt of verbouwt en bent in de fase terechtgekomen waarbij u uw ramen en deuren moet kiezen? Dan is uw ‘to-do’-lijst of eerder uw ‘to-choose’- lijst al flink wat ingekort. De keuze van uw deuren is dus één van de volgende items op die lijst. Keuzestress dus!

We gidsen u graag door een van de belangrijkste keuzes van uw bouw of verbouwing met enkele inspiratievoorbeelden en tips.

Welke vragen stel ik mezelf bij het kiezen van mijn deuren?

Welk materiaal kies ik voor mijn deuren?

Het eerste dilemma in het proces naar de perfecte deur is de keuze van het materiaal. Pvc of aluminium, beide zijn onderhoudsvriendelijke en duurzame materialen en hebben zeer veel mogelijkheden qua kleur, afwerking en stijl.

Welke kleur kies ik voor mijn woning?

Zowel bij aluminium als bij pvc heeft u een grote keuze aan kleuren, van een glanzende witte kleur tot een metallic grijstint of tot gewoon zwart.

Modern en strak of klassiek en elegant?

De volgende beslissing zal een stijlkeuze zijn. Gaat u voor een strakke en moderne look en feel of houdt u eerder van een klassieke en elegante uitstraling voor uw woning. Welk materiaal u ook kiest, er is een breed spectrum aan opties beschikbaar.

Gelakt of generfd?

Zo, de kleur is gekozen in uw gewenste stijl. Nu kunt u verder met de afwerking. De nieuwste trend is structuurlak. Dit is een matte, korrelige afwerking die zeer krasbestendig is. Ook is een generfde afwerking mogelijk bij pvc deuren. Hierbij wordt de structuur en het uitzicht van hout gecreëerd en kunt u toch genieten van alle voordelen van pvc. Bekijk hier de mogelijkheden.

Een glazen deur?

Soms kan een specifieke kleur kiezen best moeilijk zijn. U kunt er ook voor kiezen om een originele glazen deur te plaatsen als dé eyecatcher van uw woning. Hieronder vindt u enkele toffe voorbeelden.

Houten Trap

In onze showroom hebben wij verschillende trapconstructies staan, zodat u goed kunt zien hoe de trap eruit komt te zien in uw woning.
Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen. Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten alsof het de uwe zou zijn.

Ramen en deuren uitkiezen

Ramen en deuren laten vervangen? Dan zit je goed bij Geco. We hebben jarenlange ervaring en we staan steeds garant voor een perfect esthetische afwerking. Bij het plaatsen van nieuwe houten ramen en deuren hechten we veel waarde aan het behouden van de authentieke stijl van uw woning. Meer weten over deuren en ramen? Om u optimaal te kunnen helpen is het uiterst aangeraden om op voorhand een afspraak te maken met onze vertegenwoordigers. Zo kunnen we ongestoord de tijd nemen om al uw vragen te beantwoorden en u correct te adviseren Contacteer ons vrijblijvend via onze contactpagina hier op de website. Bekijk hier onze ramen en deuren.